Ceci & Tati

Крайно възмутен от ВИДЕОМАКС АВС ООД.

от на авг..20, 2009, категории Разни

Просто не знам как да изкажа голямото си възмущение от тази фирмичка. Та това е нечувано, ти да го молиш да ти продаде нещо, а той да не прояви никакво желание. Защо я наричам фирмичка ли? Сега ще обясня!
Преди месец към 9.00ч. сутринта звъня на въпросната фирма, представям се, казвам, че сме техни редовни клиенти и че искаме да закупим няколко управляеми суичове L2/L4. Но за целта исках да попитам за един два технически проблеми, които съм срещал в по-старите им модели, пак купувани от тях. Те ми казват, „обадете се към 17:00ч., защото нашите технически лица са по обекти и работят“. Звъня към 17.00ч. същия ден и те ми отговарят, „ми то колегата който може да ви отговори на тези въпроси е все още по обекти, моля обадете се на следващия ден 9.00ч. сутринта“. Звъня на следващия ден сутринта и те ми отговарят „ми то вие пак изпуснахте колегата …..“ . Минават се няколко дена, пак звъня, пак ме разиграват. Днес също звънях, пак се опитаха да ме разиграят но им казах, какъв е проблема аз да ви оставя моя номер и вие да ми се обадите когато „великите“ ви технически лица се появят и от среща някаква кака ми вика „ми не може ние да ви се обадим, вие ни търсете“. Тогава избухнах и и казах вие какво искате сега, да ме загубите като клиент ли? Каката мисли мисли и ми вика, „ми звъннете след 10 минути, колегата всеки момент трябва да дойде на работа“. Звъня отново след десет минути и този път ми вдига някакъв мъж, казва ми „то колегата току що излезе вие пак го изпуснахте“, тогава направо побеснях и му казвам, щом ти не искаш да ми вземеш парите друг ще ги вземе тези пари, а той ми отговаря най-нагло, „ми купете си от други“ след което му затворих телефона.
Правя си извод, че това е една аматьорска фирма на която и липсва професионализъм и само препродават китайска стока като хлебари топъл хляб. Явно шефчето на въпросната фирма сега гушка здраво и затова така се е заслепил, но ще дойде ден в който ще разбере, че от голямата си лакомия и стиснатост да си наеме повече специалисти е загубил целия си бизнес.


Вашият коментар

*
За да докажете че не сте бот, въведете този код
Anti-Spam Image

Нещто не намирате ли?

Потърси в блога ми:

Моля Ви не прекалявайте с информацията!